Ajoneuvovaihtoehdon valitseminen kyytiäsi varten

Voit tutustua kaikkiin alueellasi tarjolla oleviin ajoneuvovaihtoehtoihin ennen kuin vahvistat kyydin.

Kun olet pyytänyt kyytiä, voit muuttaa ajoneuvovalintaasi vain perumalla kyytipyynnön ja tekemällä uuden.

Valitse ajoneuvovaihtoehto kyytiäsi varten näin:

1. Avaa sovellus ja kirjoita määränpääsi Minne?-kenttään.
  2. Pyyhkäisemällä ylöspäin näet alueellasi saatavilla olevat ajoneuvovaihtoehdot. Valitse kyydiksesi yksi tarjotuista vaihtoehdoista.
  3. Napauta Vahvista.
  4. Viimeistele kyytipyyntö sovelluksen ohjeiden mukaan.

Olinpaikastasi riippuen saatat nähdä ajoneuvovaihtoehtojen lisäksi seuraavia tietoja:

• matkan hinta
  • arvioitu saapumisaika
  • ilmoitus siitä, että kysyntää on paljon, mikä tarkoittaa, että hinta on tavallista korkeampi.

The Nopeammin -merkkiä käytetään siihen kyytivaihtoehtoon, jonka arvioitu saapumisaika on matalin muihin käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin verrattuna. Tämän tunnuksen tarkoituksena on auttaa sinua tunnistamaan tuote, jonka avulla pääset määränpäähäsi nopeammin.

The Nopeammin -merkki perustuu arvioituihin aikoihin. Sellaiset tekijät, kuten vilkas liikenne, tieolosuhteet tai odottamattomat tapahtumat, voivat vaikuttaa matka-aikaan ja todelliseen saapumisaikaan.