Näin pyydät kyydin / saat hinta-arvion

Näin teet kyytipyynnön Uber-sovelluksessa:

1. Avaa sovellus ja kirjoita määränpääsi Minne?-kenttään.
  2. Pyyhkäisemällä ylöspäin näet alueellasi tarjolla olevat ajoneuvovaihtoehdot. Valitse jokin vaihtoehdoista napauttamalla ja napauta sitten Valitse UberX (painike on valitsemasi ajoneuvovaihtoehto).
  3. Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan noutopaikkasi. Siirrä siinä tapauksessa karttamerkki haluamaasi kohtaan tai valitse noutopaikka sijaintiluettelosta. Kun napautat Vahvista nouto, pyyntösi lähtee lähellä oleville sopiville kuljettajille.
  4. Jos sinua ei pyydetä vahvistamaan noutoa, lähetä pyyntösi alueella oleville sopiville kuljettajille napauttamalla Vahvista UberX (painike on valitsemasi ajoneuvovaihtoehto).
  5. Näet arvion siitä, minkä verran aikaa sopivan kuljettajan löytymiseen kuluu. Jos valitsemallesi kyytityypille ei löydy kuljettajia, sovellus ehdottaa vaihtoehtoista kyytityyppiä, jota tarjoavia kuljettajia on lähistöllä.
  6. Kun kuljettaja hyväksyy pyyntösi, näet kartalla kuljettajan sijainnin ja arvioidun saapumisajan.

Sovellus ilmoittaa, jos kuljettajia ei ole saatavilla kyytipyyntöäsi varten.

Uber lähettää sinulle ilmoituksen, kun kuljettajasi on lähellä noutopaikkaa.

Joissain kaupungeissa voi pyytää kyytejä, joihin kuuluu useita pysähdyksiä.

Kun tallennat suosikkisijaintisi, kyytien pyytäminen sujuu nopeammin:

Tallennettujen paikkojen lisääminen iOS-käyttöjärjestelmässä

Tallennettujen paikkojen lisääminen Android-käyttöjärjestelmässä