En saa kuitteja tai sähköposteja

Jos et saa Uberilta kuitteja tai sähköpostiviestejä, tarkista sähköpostitilisi roskapostikansio. Muistathan lisätä Uberin turvalliseksi lähettäjäksi, jotta saat viestit jatkossa.

Jos et löydä Uberin lähettämiä viestejä, kokeile päivittää sähköpostisi sovelluksessa:

1. Avaa Uber-sovelluksen valikko ja napauta Asetukset.
2. Napauta nimeäsi valikon yläosasta.
3. Valitse sähköpostisi, jotta voit päivittää sen (tarvittaessa).
4. Napauta Tallenna.

Voit myös katsoa matkakuitit sovelluksessa tai verkossa.

SOVELLUKSESSA:
1. Avaa Uber-sovelluksen valikko ja napauta Omat matkat.
2. Napauta matkakarttaa.
3. Katso maksun tiedot napauttamalla Kuitti.

VERKOSSA:
1. Kirjaudu sisään osoitteessa riders.uber.com/trips
2. Valitse matka
3. Katso maksun tiedot klikkaamalla Tiedot
Anna sähköpostiosoitteesi alla, jos et vieläkään saa kuitteja sähköpostiisi, vaikka olet päivittänyt osoitteen sovelluksessa.
Saat ohjeita kirjautumalla sisään