En voi pyytää kyytiä

Se, että et pysty tekemään kyytipyyntöä, voi johtua eri syistä:

– Sinulla on avoin maksu.
– Maksutapaasi ei hyväksytty aiemmalla matkallasi.
– Uber ei ole toistaiseksi saatavilla alueellasi.
– Alueellasi ei ole juuri nyt kuljettajia. Odota ja yritä tehdä pyyntö uudestaan.
– Et ole vahvistanut sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi. Tarkista Uberilta tulleet vahvistusviestit. Jos et ole saanut viestejä, sinun täytyy ehkä päivittää tilisi asetukset.

Valitse sinua koskeva vaihtoehto alla olevista linkeistä, niin saat lisätietoa.
Saat ohjeita kirjautumalla sisään