En voi pyytää kyytiä

Moni asia voi vaikuttaa siihen, että et pysty pyytämään kyytejä. Alla luetellaan yleisimpiä ongelmia ja keinoja niiden ratkaisemiseen.

Erääntynyt maksu

Saatat olla meille velkaa erääntyneen maksun. Maksa erääntynyt maksu sovelluksen ohjeiden mukaisesti. Voit lukea tarkemmat ohjeet tästä artikkelista.

Hylätty maksu

Päivitä maksutapa sovelluksessa annettavien ohjeiden mukaisesti tai tutustu tähän artikkeliin.

Uber ei ole käytettävissä sijainnissasi

Kun olet antanut noutopaikan ja määränpään, sovellus ilmoittaa sinulle, jos Uber ei ole käytettävissä alueellasi.

Kuljettajia ei ole saatavilla

Odota muutama minuutti ja kokeile pyytää kyyti uudelleen.

Vahvistamaton sähköpostiosoite tai puhelinnumero

Tarkista Uberilta tulleet vahvistusviestit. Jos et ole saanut viestejä, sinun täytyy ehkä päivittää tilisi asetukset.

Jos et vieläkään pysty pyytämään kyytiä, täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.