Uber-perheprofiilien hallinnointi

Perheprofiilin luominen

1. Siirry sovelluksessa kohtaan Tili ja valitse Asetukset.
  2. Vieritä alas ja napauta Perhe.

Perheprofiileja voidaan luoda vain yksi kerrallaan. Perheenjäsenten käyttöoikeutta ei voi rajoittaa tiettyihin ajoneuvotyyppeihin tai kulutusrajoihin.

Etelä-Koreassa ja Intiassa olevat käyttäjät eivät voi luoda uusia perheprofiileja, mutta he voivat hallinnoida nykyisiä perheenjäseniä, maksuasetuksia ja sähköpostikuitteja kohdassa Perheasetukset.

Jäsenen kutsuminen

1. Siirry sovelluksessa kohtaan Tili ja valitse Asetukset.
  2. Vieritä alas ja napauta Perhe.
  3. Napauta Lisää jäsen -kohtaa ja valitse yhteystiedoistasi henkilöt, jotka haluat kutsua liittymään profiiliin.

Uber Family noudattaa Uberin käyttöehtoja, joten käyttäjien on oltava vähintään 18-vuotiaita (tai täysi-ikäisiä kyseisessä maassa), jotta he voivat liittyä jäseniksi ja matkustaa Uber-kyydeillä.

Jäsenen poistaminen

1. Siirry sovelluksessa kohtaan Tili ja valitse Asetukset.
  2. Vieritä alas ja napauta Perhe.
  3. Valitse poistettavan perheenjäsenen nimi.
  4. Napauta Poista perheenjäsen.

Ennen kuin vahvistat, että jäsen on poistettu perheprofiilista, varmista seuraavat asiat:

• Olet päivittänyt sovelluksen uusimpaan versioon.
  • Sulje sovellus ja avaa se uudelleen, jotta näet, onko jäsen poistettu.

Maksutavan vaihtaminen

1. Siirry sovelluksessa kohtaan Tili ja valitse Asetukset.
  2. Vieritä alas ja napauta Perhe.
  3. Valitse Asetukset-kohdassa Oletusmaksutapa.

Perheprofiilin maksutapana voi käyttää vain luotto- tai pankkikortteja.

Matkakuittien sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Voit vaihtaa sähköpostiosoitetta, johon perheprofiilisi kuitit lähetetään:

1. Siirry sovelluksessa kohtaan Tili ja valitse Asetukset.
  2. Vieritä alas ja napauta Perhe
  3. Valitse Asetukset-kohdassa Sähköpostikuitit. Tee haluamasi muutos.

Perheprofiilin poistaminen

Perheprofiilin omistaja voi poistaa profiilin. Toimi seuraavasti:

1. Siirry sovelluksessa kohtaan Tili ja valitse Asetukset.
  2. Valitse Perhe.
  3. Vieritä alas ja napauta Poista profiili. Vahvista valinta.