Oman tai liikematkaprofiilin muokkaaminen

Muokkaa kyytiprofiilia näin:

1. Avaa Uber-sovellus ja napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta
2. Valitse Wallet ja vieritä alaspäin kohtaan Kyytiprofiilit
3. Napauta päivitettävää profiilia ja napauta sitten kohtaa, jota haluat muokata

Voit muokata luomiesi yritysprofiilien seuraavia tietoja:

– profiilin nimi
– profiiliin liitetty sähköpostiosoite
– oletusmaksutapa
– matkaraporttien aikaväli
– kulutilijärjestelmä.

HUOMAA: Voit muokata yrityksesi hallinnoimissa yritysprofiileissa vain oletusmaksutapaa tai matkaraporttien aikaväliä. Vain tilin ylläpitäjä voi tehdä muita muutoksia.

Voit lisätä maksutavan tai päivittää sitä alla olevan artikkelin ohjeiden mukaisesti.