Henkilökohtaisen tai liikematkaprofiilin muokkaaminen

Muokkaa kyytiprofiilia näin:

1. Avaa Uber-sovellus ja napauta valikkokuvaketta.
2. Valitse Maksu ja vieritä alas Matkustajaprofiileihin.
3. Napauta päivitettävää profiilia ja napauta kohtaa, jota haluat muokata.

Yritysprofiileissa voit muokata profiilin nimeä, profiiliin liitettyä sähköpostiosoitetta, oletusmaksutapaa, matkaraporttien aikaväliä ja kulutilijärjestelmää.

HUOMAA: Voit muokata yrityksesi hallinnoimissa yritysprofiileissa vain oletusmaksutapaa tai matkaraporttien aikaväliä. Vain tilin ylläpitäjä voi tehdä muut muutokset.

Jos haluat lisätä maksutavan tai päivittää sitä profiiliin liittämiseksi, noudata alla olevan artikkelin ohjeita.