Henkilötietojen päivittäminen

Nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai salasanan päivittäminen Uber-matkustajatilillä:

1. Avaa sovelluksen valikko ja napauta Asetukset
2. Napauta palkkia, jossa näkyvät nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi
3. Napauta kohtaa, jota haluat muuttaa, ja syötä uudet tiedot
4. Tee tarvittavat muutokset ja tallenna

TILIN MUUTOSTEN VAHVISTAMINEN

Käytämme varmennuskoodeja sen varmistamiseksi, että olet tehnyt muutokset tilillesi itse. Varmennus tapahtuu muutettavien tietojen mukaan seuraavasti:

– Puhelinnumero: saat vahvistuskoodin tekstiviestillä. Vahvista muutos syöttämällä koodi sovellukseen.

– Salasana: sinua pyydetään syöttämään nykyinen salasanasi sovellukseen. Salasanassa on oltava vähintään viisi merkkiä.
Katso ohjeet profiilikuvan lisäämiseen tai vaihtamiseen täältä: