Henkilötietojen päivittäminen

Nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai salasanan päivittäminen Uber-matkustajatilillä:

1. Avaa sovelluksen valikko ja napauta Asetukset
2. Napauta palkkia, jossa näkyvät nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi
3. Napauta kohtaa, jota haluat muuttaa, ja syötä uudet tiedot
4. Saat kehotuksen syöttää vahvistuskoodi tai nykyinen salasanasi muutoksen vahvistamiseksi

TILIN MUUTOSTEN VAHVISTAMINEN

Käytämme varmennuskoodeja sen varmistamiseksi, että olet tehnyt muutokset tilillesi itse. Varmennus tapahtuu muutettavien tietojen mukaan seuraavasti:

– Puhelinnumero: saat vahvistuskoodin tekstiviestillä. Vahvista muutos syöttämällä koodi sovellukseen.

– Sähköpostiosoite: saat vahvistuskoodin uuteen sähköpostiosoitteeseen. Vahvista muutos syöttämällä koodi sovellukseen. Lähetämme ilmoituksen myös vanhaan sähköpostiosoitteeseesi. Jos et saa sähköpostiviestiä, tarkista roskapostikansiot ja sähköpostisi kirjoitusasu ennen uuden koodin pyytämistä. Jos et vieläkään saa vahvistuskoodia, napauta kohtaa Minulla on ongelma.

– Salasana: sinua pyydetään syöttämään nykyinen salasanasi sovellukseen. Salasanassa on oltava vähintään viisi merkkiä.
Katso ohjeet profiilikuvan lisäämiseen tai vaihtamiseen täältä: