Hinnan jakaminen kaverin kanssa

Jaettu kyytimaksu ‑ominaisuus mahdollistaa kyytimaksun jakamisen tasan matkustajien kesken. Maksun jakaminen:

1. Tee kyytipyyntö.
2. Valitse näytön alaosasta Jaa maksu.
3. Syötä muiden matkustajien nimet tai puhelinnumerot.

Jos käytät uutta sovellusta:
1. Tee kyytipyyntö.
2. Pyyhkäise sovelluksen alareunasta ylöspäin, ja napauta valitsemaasi maksutapaa.
3. Napauta Jaa maksu.
4. Syötä muiden matkustajien nimet tai puhelinnumerot.

Kaikille kutsumillesi matkustajille lähetetään pyyntö hyväksyä maksun jako. Matkan hinta jaetaan tasan jakamisen hyväksyneiden matkustajien ja sinun kesken.

Huomaathan, että kaikilta matkustajilta peritään 25 sentin suuruinen lisämaksu kyytimaksun jakamisesta.

Kuitilla näkyy maksun jakamisen kokonaismaksu kaikilta matkustajilta

Jos matkustaja ei hyväksy kyytimaksun jakamista tai jos hänellä ei ole käytössään hyväksyttyä maksutapaa, sinulta veloitetaan molempien maksuosuus. Voimassa olevat, tiliäsi koskevat promootiot lasketaan vain sinun maksuosuuteesi.

Jaettu maksu ei välttämättä ole käytössä kaikissa Uber-vaihtoehdoissa. Huomaathan, että maksua ei voi jakaa enää matkan päätyttyä.

Huomautus: Apple Pay ei välttämättä toimi maksun jakamisessa. Jos käytössäsi on Apple Pay, mutta haluat jakaa maksun, sinun täytyy ehkä käyttää muuta maksutapaa. Voit palata Apple Pay ‑maksutapaan seuraavalla matkallasi.