Minulla on kysyttävää lunastamastani Uber Cash -saldosta

Huomaa, että Uber Visa -korttiohjelma muuttuu. Ilmoittautuminen on suljettu. Jos sinulla on kysyttävää Uber-luottokorttiisi tehtävistä muutoksista, tutustu Barclaysilta saamiisi viesteihin tai ota yhteyttä Barclaysiin soittamalla numeroon 866 823 7543 tai sivuston BarclaysUS.com suojatun viestikeskuksen kautta. Varmista, että siirrät Uber Cash -saldosi Uber-lompakkoosi viimeistään muuntamista edeltävänä päivänä. Lunastetut Uber Cash ‑saldot eivät vanhene, ja ne ovat käytettävissä ohjelman lopettamisen jälkeen.

Näet lunastamasi Uber Cash -saldon napauttamalla Uber-sovelluksesi vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta ja sitten Maksu. Kaikki lunastukset ovat lopullisia. Pisteitä ei voi palauttaa, hyvittää, vaihtaa tai muuttaa krediiteiksi, ellei toisin mainita.

Ota meihin yhteyttä alla, jos sinulla on muuta kysyttävää lunastamastasi Uber Cash -saldosta.