Ilmaisten kyytien ansaitseminen

Ansaitse ilmaisia kyytejä kutsumalla kavereita liittymään matkustajiksi ja pyytämään kyytejä Uberin kautta. Jos haluat nähdä kutsukoodisi, valitse sovelluksen valikosta ILMAISET KYYDIT.

Kun kaverisi liittyvät kutsukoodillasi, heidän ensimmäinen kyytinsä on ilmainen. Kun kaveri on matkustanut Uberilla, saat seuraavan matkan ilmaiseksi missä tahansa paikassa, jossa on käytössä sama valuutta kuin liittymiskaupungissasi.

Voit jakaa koodin napauttamalla kohtaa Kutsu kavereita ja valitsemalla jonkin käytettävissä olevista jakamisvaihtoehdoista. Näitä ovat tekstiviesti, sähköposti, sosiaalinen media ja kopioiminen.

Henkilökohtaiset kutsukoodit ovat vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Se tarkoittaa, että voit jakaa kutsulinkin sosiaalisessa mediassa henkilökohtaisille tutuillesi, kunhan olet profiilin sisällön pääomistaja.

Koodia ei saa jakaa sivustoilla, joilla osallistut sisällön luomiseen, mutta et ole sisällön pääomistaja (esim. Wikipedia, Reddit, kuponkisivustot). Suosituskoodia ei myöskään saa mainostaa hakukonemarkkinoinnilla (esim. AdWords, Yahoo, Bing).

Suosituskoodit on tarkoitettu ainoastaan kutsuttujen käyttäjien ensimmäisiin matkoihin, ei nykyisille käyttäjille. Jos nykyinen käyttäjä yrittää hyödyntää suositusohjelmaa, hänen suosituspromootionsa voidaan poistaa käytöstä.

Uber pidättää oikeuden jäädyttää matkustajatilit ja peruuttaa suosituspromootiot, jotka rikkovat näitä ehtoja.