Ilmaisten kyytien ansaitseminen

Ansaitse ilmaisia kyytejä kutsumalla kavereita liittymään matkustajiksi ja pyytämään kyytejä Uberin kautta. Jos haluat nähdä kutsukoodisi, valitse sovelluksen valikosta ILMAISET KYYDIT.

Kun kaverisi liittyvät mukaan kutsukoodillasi, heidän ensimmäinen kyytinsä on ilmainen. Kun kaveri on matkustanut Uberilla, saat seuraavan matkan ilmaiseksi missä tahansa paikassa, jossa on käytössä sama valuutta kuin liittymiskaupungissasi.

Voit jakaa koodin napauttamalla kohtaa Kutsu kavereita ja valitsemalla jonkin käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Henkilökohtaisen kutsukoodin jakamistapoja ovat tekstiviesti, sähköposti, sosiaalisessa mediassa jakaminen ja kopioiminen. Muokkaa koodiasi osoitteessa riders.uber.com kohdassa Profiili.

Henkilökohtaiset kutsukoodit ovat vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Se tarkoittaa, että voit jakaa kutsulinkin sosiaalisessa mediassa henkilökohtaisille yhteyshenkilöillesi, kunhan olet profiilin sisällön pääomistaja.

On kiellettyä jakaa kutsulinkki sivuilla, joilla olet tekijä, mutta et sisällön pääomistaja (esim. Wikipedia, Reddit tai kuponkisivustot). On myös kiellettyä mainostaa suosituskoodia hakukonemarkkinoinnilla (esim. AdWords, Yahoo, Bing).

Suosituskoodit on tarkoitettu ainoastaan kutsutun käyttäjän ensimmäiseen kyytiin, ei nykyisille käyttäjille. Jos nykyinen käyttäjä yrittää hyödyntää suositusohjelmaa, hänen suosituspromokoodinsa saatetaan poistaa käytöstä.

Uber pidättää oikeuden jäädyttää matkustajatilit ja peruuttaa suosituspromokoodit, jotka rikkovat näitä ehtoja.