Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön

Turvaa tiliäsi ottamalla kaksivaiheinen vahvistus käyttöön. Kun kaksivaiheinen vahvistus on käytössä, sinun on syötettävä vahvistuskoodi salasanasi lisäksi aina kun kirjaudut Uber-tilillesi.

Voit saada vahvistuskoodeja kahdella eri tavalla:

1. Tekstiviestitse Uberilta. Tämä toimii vain, jos tilillesi on lisätty puhelinnumero.
2. Lataa turvallisuussovellus, joka luo koodit. Kun tämä vaihtoehto on käytössä, tilillesi ei tarvitse lisätä puhelinnumeroa.

Jos et pysty lisäämään puhelinnumeroa tilisi asetuksissa, ota meihin yhteyttä alla olevasta linkistä.
Vaikka et ottaisi kaksivaiheista vahvistusta käyttöön, Uber voi joskus edellyttää sitä tilisi suojaamiseksi. Jos esimerkiksi pyydät kopion tiedoistasi tai haluat poistaa tilisi, Uber tekee vielä toisen varmistuksen henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

OTA KAKSIVAIHEINEN VAHVISTUS KÄYTTÖÖN

1. Avaa matkustajasovellus ja napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
2. Valitse Asetukset ja sitten Turvallisuus.
3. Napauta Kaksivaiheinen vahvistus ja sitten Määritä nyt.
4. Noudata sovelluksen seuraavia ohjeita.

POISTA KAKSIVAIHEINEN TARKISTUS KÄYTÖSTÄ

Toista yllä olevat vaiheet, ja kun pääset Kaksivaiheinen vahvistus ‑näyttöön, napauta Poista käytöstä.

KUMPI VAIHTOEHTO KANNATTAA VALITA VAHVISTUSKOODIEN VASTAANOTTAMISEEN?

Tekstiviesti:

Uber lähettää vahvistuskoodin tekstiviestitse puhelinnumeroon, jota käytit kaksivaiheisen vahvistuksen määrittämiseen. Viesteistä veloitetaan viestien- ja datansiirron perusmaksut.

Muistathan, ettet välttämättä saa tekstiviestejä, jos olet matkoilla tai verkkopalvelut eivät ole käytössä.

Turvallisuussovellus:

Vahvistuskoodisi luodaan turvallisuussovelluksessa, joten tilillesi ei tarvitse olla liitettynä puhelinnumeroa.

Nämä sovellukset toimivat offline-tilassa, joten tämä vaihtoehto kannattaa valita, jos matkustelet usein tai pyydät kyytejä muilta laitteilta kuin matkapuhelimeltasi.

MITÄ VARMISTUSKOODIT OVAT?

Voit kirjautua tilillesi varmistuskoodilla, jos et saa vahvistuskoodeja.

Suosittelemme tallentamaan varmistuskoodisi turvalliseen paikkaan kaksivaiheisen vahvistuksen määrittämisen jälkeen. Jos puhelimesi katoaa ja sinun pitää päästä tilillesi, voit kirjautua Uber-tilillesi näiden koodien avulla.

KIRJAUDU SISÄÄN VARMISTUSKOODILLA

1. Napauta Minulla on ongelma ‑kohtaa sillä näytöllä, johon vahvistuskoodi pitäisi syöttää.
2. Valitse Käytä varmistuskoodia ‑vaihtoehto ja syötä yksi tallentamistasi varmistuskoodeista.

Kutakin varmistuskoodia voi käyttää vain kerran. Jos käytät kaikki koodisi etkä pääse kirjautumaan sisään saadaksesi lisää koodeja, voit ottaa yhteyttä tukeen alla olevasta linkistä.
Katso alla olevasta artikkelista lisätietoja kaksivaiheisesta vahvistuksesta: