Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön näin:

Turvaa tilisi ottamalla kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön. Kun kaksivaiheinen vahvistus on käytössä, sinulle tehdään kaksi turvallisuushaastetta joka kerta, kun kirjaudut Uber-tilillesi.

Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön

1. Siirry tilihallintaan, kun olet kirjautunut tilillesi
  2. Valitse Turvallisuus
  3. Valitse Kaksivaiheinen vahvistus
  4. Noudata jäljellä olevia ohjeita laitteellasi

Vaikka et ota kaksivaiheista vahvistusta käyttöön, Uber saattaa joskus edellyttää kaksivaiheista vahvistusta tilisi suojaamiseksi. Jos esimerkiksi pyydät kopion tiedoistasi tai haluat poistaa tilisi, Uber vaatii sinua vastaamaan turvallisuushaasteeseen henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Poista kaksivaiheinen vahvistus käytöstä

1. Siirry tilihallintaan, kun olet kirjautunut tilillesi
  2. Valitse Turvallisuus
  3. Valitse Kaksivaiheinen vahvistus
  4. Poista kaksivaiheinen vahvistus käytöstä

Kumpi vaihtoehto kannattaa valita vahvistuskoodien vastaanottamiseen?

Tekstiviesti

Uber lähettää vahvistuskoodin tekstiviestillä puhelinnumeroon, jota käytit kaksivaiheisen tunnistautumisen määrittämiseen. Viesteistä veloitetaan viestien lähettämistä ja datansiirtoa koskevat perusmaksut.

Jos et pysty päivittämään puhelinnumeroasi tilinhallinnassa, ota meihin yhteyttä apua.

Et välttämättä voi vastaanottaa tekstiviestejä, jos olet matkalla, sinulla ei ole matkapuhelinpalvelua tai jos et halua vastaanottaa Uberin tekstiviestejä.

Turvallisuussovellus

Vahvistuskoodisi luodaan turvallisuussovelluksessa, joten tilillesi ei tarvitse olla liitettynä puhelinnumeroa.

Tietoturvasovellukset toimivat offline-tilassa, joten tämä on hyvä vaihtoehto, jos matkustat usein tai pyydät kyytejä eri laitteilla kuin matkapuhelimellasi.

Mitä varakoodit ovat?

Voit kirjautua tilillesi varakoodilla, jos et saa vahvistuskoodeja.

Suosittelemme tallentamaan varakoodisi turvalliseen paikkaan kaksivaiheisen tunnistautumisen määrittämisen jälkeen. Jos puhelimesi katoaa ja sinun pitää päästä tilillesi, voit kirjautua Uber-tilillesi näiden koodien avulla.

Voit kirjautua sisään varakoodilla seuraavasti:

1. Valitse vaihtoehtoinen vahvistustapa näytöltä, johon annat vahvistuskoodin
  2. Valitse Käytä varakoodia ja anna jokin tallentamistasi varakoodeista

Varakoodeja voi käyttää vain kerran. Jos käytät kaikki koodisi etkä pääse kirjautumaan sisään saadaksesi lisää koodeja, voit ottaa yhteyttä tukeen saadaksesi apua.