Kaksivaiheisen vahvistuksen vianmääritys

Lue vastauksia kaksivaiheista vahvistusta koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

1. Minulla on uusi mobiililaite mutta sama puhelinnumero. Lähetetäänkö vahvistuskoodit uudelle laitteelle?

Jos olet kadottanut laitteesi tai hankkinut uuden, saat vahvistuskoodit edelleen tekstiviestillä samaan numeroon.

– Napauta Minulla on ongelma ‑kohtaa sillä näytöllä, johon vahvistuskoodi tulisi syöttää.
– Valitse Lähetä koodi uudelleen tekstiviestillä.
– Syötä nelinumeroinen koodi, joka lähetettiin sinulle tekstiviestillä.
– Viimeistele kirjautuminen antamalla salasanasi.

Jos et saa vahvistuskoodia, voit kirjautua sisään varmistuskoodilla:

– Napauta Minulla on ongelma ‑kohtaa sillä näytöllä, johon vahvistuskoodi tulisi syöttää.
– Valitse Käytä kahdeksannumeroista varmistuskoodia.
– Syötä yksi (käyttämätön) varmistuskoodi.

Jos et saa vahvistuskoodia etkä pysty käyttämään varmistuskoodeja, ota yhteyttä tukeen alla olevasta linkistä:
2. En saa vahvistuskoodeja tekstiviestitse. Mitä teen?

Varmista ensin, että puhelinnumerosi on oikein. Kokeile antaa puhelinnumerosi uudestaan ja napauta sitten Lähetä uudelleen.

On myös mahdollista, että matkapuhelinoperaattorisi estää vahvistuskoodin sisältävät tekstiviestit. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi ja varmista, että lyhytkoodiset tekstiviestit on sallittu matkapuhelinliittymässäsi.

3. Kuinka voin valita tekstiviestit tai turvallisuussovelluksen kaksivaiheiseen vahvistukseen?

– Napauta matkustajasovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
– Valitse Asetukset ja sitten Turvallisuus.
– Napauta Kaksivaiheinen vahvistus.
– Valitse toimitustapa valitsemalla Toimitusasetukset-kohdan vierestä Muokkaa.

4. Mistä voin tarkistaa, mitä turvallisuussovellusta käytin kaksivaiheisen vahvistuksen määrittämiseen?

Tarkista ensin, onko laitteellasi asennettuna turvallisuussovelluksia, avaa sovellukset ja tarkista, onko Uberin matkustajasovellusta yhdistetty niihin aiemmin.

Jos et tiedä, mitä etsiä, tässä muutamia yleisimpiä sovelluksia:

– Duo Mobile
– Google Authenticator
– LastPass.