Kuljettajani oli töykeä tai epäammattimainen

Uberin kanssa yhteistyötä tekevät kuljettajat sitoutuvat tarjoamaan korkealaatuista ja ammattimaista palvelua sekä käyttäytymään kunnioittavasti ja kohteliaasti. Jos saamasi palvelu ei vastannut tätä, kerrothan asiasta meille tällä sivulla.

Voit auttaa meitä parantamaan matkojen turvallisuutta ja laatua arvioimalla kuljettajasi. Jos et ole vielä antanut arviota kuljettajasta, valitse kyseessä oleva matka Uber-sovelluksen valikon kohdasta Matkat ja anna arvio.

Jos sinulta veloitettiin mielestäsi virheellisesti peruutusmaksu, ilmoita asiasta tämän linkin kautta.

If your driver refused your destination, let us know what happened below.

If you believe you were incorrectly charged a cancellation fee, go back in your trip history and select the trip in question. Under the trip, select Review my cancellation fee and we’ll look into it.

Jos kuljettajasi teki syrjiviä huomautuksia sinua kohtaan, ilmoita siitä turvallisuusongelmana alla olevan linkin kautta. Suhtaudumme ilmoituksiin syrjinnästä erittäin vakavasti.

Jos kuljettajasi ajotapa oli vaarallinen, ilmoita asiasta alla olevan linkin kautta:

Jos kuljettajan käytös sai sinut tuntemaan olosi turvattomaksi, ilmoita asiasta alla olevan linkin kautta:

Jos kuljettaja esitti sopimattomia kommentteja avustajaeläimestäsi, ilmoita asiasta alla olevan linkin kautta:

Onko sinulla kysyttävää hyvityskäytännöstämme? Katso lisätietoja tältä sivulta .

Jos huolenaiheesi ei liity mihinkään edellä mainituista ja liittyy kuljettajan epäkohteliaisuuteen, anna päivämäärä alla, niin tarkistamme huolenaiheesi.