Kulumuistiinpanojen käyttö

Uber for Business ‑tilien ylläpitäjät voivat vaatia kulukoodeja yritysprofiililla tehdyistä matkoista.

Jos ylläpitäjä vaatii kulukoodeja, sinua pyydetään valitsemaan kulukoodi luettelosta tai antamaan oma koodi ennen kyydin pyytämistä.

Jos et saa kehotusta, mutta haluat lisätä kulukoodin tai muistiinpanon, se onnistuu näytön alareunan Kulutiedot-välilehdellä kyydin pyytämisen jälkeen.

Huomaa: Kulumuistiinpano on täytettävä ennen matkan päättymistä. Et voi muokata kulutietoja matkan päätyttyä.

Kulukoodit näkyvät kuukausitiliotteessasi ja matkakuiteissa. Yritystilisi ylläpitäjät näkevät nämä tiedot tilin koontinäytöltä. Kysy ylläpitäjältä lisätietoja yrityksesi kulumuistiinpanokäytännöstä.