Kyydin varaaminen etukäteen

Varaa Uber-kyyti vähintään 30 minuuttia ja enintään 30 päivää ennen noutoa napauttamalla kellokuvaketta ennen kuin vahvistat kyydin.

Näin etukäteen varatut kyydit toimivat

Etukäteen varattujen kyytien avulla voit valita, milloin kuljettaja noutaa sinut. Sovellus lähettää kyytipyynnön ennen valitsemasi noutoajankohtaa. Kuten muissa kyydeissä, sinulle lähetetään push-ilmoituksia, kun sinulle on löytynyt kuljettaja ja kun hän on lähistöllä.

Huomaa:

• Kyydin varaaminen etukäteen ei takaa kyydin saamista.
  • Ilmoitamme sinulle, jos kohdallesi osuu harvinainen tilanne, jossa sinulle ei löydy kuljettajaa.
  • Kyytihetkellä saattaa olla voimassa dynaaminen hinnoittelu. Ilmoitamme sinulle, jos hinta on muuttunut.

Kyydin varaaminen:

1. Anna määränpääsi Minne?-kenttään.
  2. Selaa ajoneuvovaihtoehtoja ja napauta valitaksesi niistä yhden kyytiäsi varten.
  3. Napauta kellokuvaketta Valitse-painikkeen vieressä.
  4. Aseta päivämäärä ja aika noutoa varten.
  5. Napauta Aseta noutoaika.
  6. Päivitä noutopaikkasi tarvittaessa ja napauta sitten Varaa.
  7. Vahvista noutopaikka napauttamalla Vahvista nouto.

Varatun kyydin peruminen:

1. Napauta päänäytössä Tili ja sitten Matkat.
  2. Valitse Menneet matkat -pudotusvalikko ja sitten Tulevat matkat.
  3. Napauta Peru kyyti sen kyydin alapuolella, jonka haluat perua.
  4. Vahvista peruutus napauttamalla Peru varaus.

Voit perua pyyntösi veloituksetta milloin tahansa ennen kuin sinulle on löydetty kuljettaja. Kun kuljettaja on hyväksynyt pyyntösi, normaalit peruutusmaksut ovat voimassa.

Missä ja milloin palvelu on saatavilla?

Tarkista sovelluksesta, ovatko etukäteen varatut kyydit saatavilla alueellasi. Jos palvelu on saatavilla, voit varata kyydin mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Voit varata matkoja lentoasemalle, mutta et lähtiessäsi lentoasemalta. Jos olet lähdössä lentoasemalta, pyydä tilauskyyti.