Kyytiprofiilin valitseminen

Profiilit auttavat matkustajia hallitsemaan matkojaan. Voit luoda eri profiileja pääasiallisen matkustajatilisi alle. Jokaisella profiililla on itse valitsemasi oletusarvoinen sähköpostiosoite ja maksutapa.

Kun käytät profiilia matkaan, hinta veloitetaan automaattisesti kyseisen profiilin oletusmaksutavalta. Matkakuitti lähetetään profiilin oletussähköpostiosoitteeseen.

Matkan aikana voit vaihtaa profiilia pyyhkäisemällä sovelluksen näyttöä. Jos maksutapa liittyy toiseen profiiliin, napauta profiilin nimeä ja vaihda se haluamaasi profiiliin.

Profiilin maksutavan vaihtaminen sovelluksessa:
1. Valitse ASETUKSET > Profiilit ja napauta muokattavaa profiilia.
2. Valitse ASETUKSET > Oletusmaksu.
3. Valitse toinen vaihtoehto napauttamalla LISÄÄ MAKSU.
4. Valitse Tallenna. Valitsemasi vaihtoehto tulee olemaan profiilin oletusarvoinen maksutapa. Voit vaihtaa sitä milloin tahansa.