Liittyminen yrityksen yritystiliin

Voit ruveta matkustamaan yrityksesi yritystilillä vasta, kun yrityksen ylläpitäjä on lähettänyt sinulle sähköpostikutsun. Kun saat kutsun, toimi alla olevien ohjeiden mukaan.

JOS SINULLA ON JO AKTIIVINEN TILI:

1. Tarkista, oletko saanut uber@uber.com-osoitteesta sähköpostiviestin, jossa sinua kehotetaan liittymään organisaatiosi yritystiliin.
2. Avaa sähköpostiviesti ja klikkaa Aloita.
3. Klikkaa Kyllä, kirjaudu sisään.
4. Anna olemassa olevaan Uber-tiliisi liittyvä sähköpostiosoite tai puhelinnumero (kyseessä voi olla henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi, jos olet käyttänyt sitä aiemmin Uberiin liittymiseen).
5. Klikkaa Seuraava ja anna Uber-salasanasi.
6. Kun näet sivun, jonka otsikko on Tili linkitetty!, voit ryhtyä matkustamaan organisaatiosi yritystilillä.

JOS SINULLA EI OLE UBER-TILIÄ:

1. Tarkista, oletko saanut uber@uber.com-osoitteesta sähköpostiviestin, jossa sinua kehotetaan liittymään organisaatiosi yritystiliin.
2. Avaa sähköpostiviesti ja klikkaa Aloita.
3. Klikkaa Ei, luo uusi Uber-tili.
4. Anna tiedot, jotka haluat liittää tiliisi.
5. Klikkaa Luo tili.

Jos tiliesi linkittäminen ei onnistu, ota yhteyttä yrityksesi tilin ylläpitäjään.

HUOMAA: Organisaatiosi näkee vain yritystilillä tekemäsi matkat, ei koskaan henkilökohtaisella tilillä ottamiesi kyytien tietoja.

Jos haluat luoda oman yritysprofiilin (vrt. yrityksen tiliin liittyminen), noudata alla olevan artikkelin ohjeita: