Maksamattoman saldon maksaminen

Jos maksutapasi hylkää Uber-veloituksen, sinulta saatetaan väliaikaisesti jäädyttää mahdollisuus kyytien pyytämiseen. Sovellus pyytää sinua maksamaan maksamattoman saldon valitsemallasi maksutavalla. Jos tämä maksutapa hylätään, lisää uusi maksuprofiili ja yritä uudelleen. Jos kohtaat edelleen ongelmia, ota yhteys pankkiisi ja varmista, että maksutapasi on kelvollinen.

Voit maksaa maksamattoman saldosi myös osoitteessa riders.uber.com. Tässä ohjeet:
1. Valitse tilin valikossa kohta Maksu.
2. Päivitä maksutavat.
3. Valitse tilin valikossa kohta Matkani, niin voit tarkastella saldoa ja maksaa sen.

Voimme auttaa sinua maksamaan maksamattoman saldosi. Vahvista maksutapa tai -tavat, joilta haluat meidän veloittavan. Tarkista, että nämä maksutavat on liitetty Uber-tiliisi.
Saat ohjeita kirjautumalla sisään