Tilisi maksutavan päivittäminen

Voit pyytää kyytiä, kun lisäät ja valitset ensisijaisen maksutavan. Voit lisätä esimerkiksi seuraavia maksutapoja: luotto- ja pankkikortit, PayPal, Venmo, digitaaliset lompakot ja Uber-lahjakortit. Veloitus tehdään valitsemaltasi maksutavalta kyydin päätteeksi.

Tarkista kyydin aikana sovelluksesta, että haluamasi maksutapa on valittuna. Pyyhkäise ylöspäin sovelluksen alaosasta ja napauta haluamaasi maksutapaa ennen matkan päättymistä.

Lisää maksutapa näin:

1. Valitse sovelluksen valikosta Lompakko.
  2. Napauta Lisää maksutapa.
  3. Lisää maksutapa antamalla kortin tiedot manuaalisesti, skannaamalla kortti tai lisäämällä vaihtoehtoinen maksutapa.

Luotto- tai pankkikortin skannaus

1. Kortin skannaus tapahtuu napauttamalla kamerakuvaketta. Puhelimesi saattaa pyytää Uber-sovellukselta lupaa käyttää kameraa.
  2. Keskitä korttisi puhelimen näyttöön niin, että kaikki neljä kulmaa vilkkuvat vihreinä. Kortit, joissa on kohokuvioituja kirjaimia ja numeroita, ovat yleensä helpoimpia skannata.
  3. Anna kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVV-numero ja laskutusosoitteen postinumero.
  4. Napauta Tallenna.

Luotto- tai pankkikortin lisääminen manuaalisesti

1. Anna kortin numero.
  2. Anna kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVV-numero ja laskutusosoitteen postinumero.
  3. Napauta Tallenna.

Päivitä kortin tiedot

Voit muokata pankki- tai luottokortin viimeistä voimassaolopäivää, CCV-numeroa ja laskutusosoitteen postinumeroa. Jos sinulla on Uber for Business -profiili, voit myös vaihtaa profiilia, johon korttisi on liitetty, valitsemalla valikosta Asetukset. Aloita valitsemalla Profiilit.

1. Valitse sovelluksen valikosta Maksu.
  2. Valitse maksuvaihtoehto, jonka haluat päivittää.
  3. Napauta kolmea pistettä ja sitten Muokkaa.
  4. Tee muutokset ja napauta sitten Tallenna.

Vaikka pankki- tai luottokortin numeroa ei voi muokata, kortti voidaan poistaa tililtäsi ja lisätä uudelleen uutena maksutapana.

Maksutavan poistaminen

Tililläsi pitää aina olla vähintään yksi maksutapa. Jos haluat poistaa ainoan maksutapasi, sinun täytyy lisätä ensin uusi maksutapa.

1. Valitse valikosta Maksu.
  2. Valitse kortti, jonka haluat poistaa.
  3. Napauta kolmen pisteen kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.
  4. Napauta Poista ja vahvista.