Matka yrityksen yritystililtä

Kun olet liittynyt yrityksesi yritystiliin:

1. Avaa Uber-sovellus ja anna noutopaikkasi ja määränpääsi osoitteet.
2. Napauta Ajoneuvotyyppi-valitsimen alla olevaa oletusprofiilia tai maksutapaa.
3. Valitse yrityksesi profiili.
4. Pyydä kyytiä.

HUOMAA: Yrityksesi ei näe mitään henkilökohtaisella profiililla tekemisesi matkojen tietoja.

Organisaatiosi tilin ylläpitäjä voi määrittää sääntöjä ja rajoituksia sen suhteen, milloin ja missä tiliä voi käyttää. Jos et pysty tekemään kyytipyyntöä, ja arvelet, että kyseessä on virhe, ota yhteyttä ylläpitäjään.