Matkan pyytäminen yritysprofiililla

Kun olet liittynyt yrityksesi yritystiliin, voit aloittaa kyytien pyytämisen yritysprofiililla.

1. Avaa Uber-sovellus.
2. Napauta Minne?, muokkaa noutopaikan osoitetta (tarvittaessa) ja anna määränpään osoite.
2. Valitse oma tai yritysprofiili napauttamalla Ajoneuvotyyppi-valitsimen alla olevaa valitsinta.
3. Jos haluat valita toisen yritysprofiilin (jos sinulla on niitä useampi kuin yksi) tai eri maksutavan, napauta profiilin nimen vieressä olevaa nuolta.
4. Vahvista noutopaikkasi ja valitse kulukoodi pyydettäessä.
5. Pyydä kyyti.

HUOMAA: Yrityksesi ei näe mitään omalla profiililla tekemiesi matkojen tietoja.

Organisaatiosi tilin ylläpitäjä voi määrittää sääntöjä ja rajoituksia sille, missä ja milloin työntekijät voivat käyttää tiliä. Jos et pysty tekemään kyytipyyntöä ja arvelet, että kyseessä on virhe, ota yhteyttä ylläpitäjään.

Katso alla olevista artikkeleista lisätietoja Uber-kyydin pyytämisestä ja kyytiprofiilin vaihtamisesta.