Matkustajasovelluksen lataaminen (iOS)

Voit ladata ja asentaa Uberin matkustajasovelluksen iOS-laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 8 tai uudempi. Napauta matkapuhelimessasi App Store ‑kuvaketta ja noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse valikossa Haku, kirjoita hakupalkkiin Uber ja napauta sitten Haku.
2. Valitse Uber-kuvake.
3. Napauta LATAA. Sinulta saatetaan pyytää App Storen salasanaa.
4. Kun lataus on valmis, LATAA-painikkeen tilalle ilmestyy ASENNA. Napauta ASENNA.
5. Kun asennus on valmis, ASENNA-painikkeen tilalle ilmestyy AVAA. Napauta AVAA.
6. Napauta Uber-sovelluksessa KIRJAUDU, jos sinulla on tili, tai REKISTERÖIDY tilin luomiseksi