Miksi hinnat ovat tavallista korkeammat?

Dynaaminen hinnoittelu otetaan käyttöön, kun samalla alueella tehdään paljon kyytipyyntöjä samaan aikaan. Tämä tarkoittaa, että kyytien hinnat nousevat. Hinnan muokkaaminen houkuttelee alueelle enemmän kuljettajia, jotta jokainen matkustaja saisi kyydin.

Tiedät dynaamisen hinnoittelun olevan käytössä, kun sovellus ilmoittaa hintojen olevan tavallista korkeammat.

Voit joko odottaa muutaman minuutin, jotta useampi kuljettaja ehtii lähteä liikkeelle, tai voit maksaa hieman enemmän siitä, että saat kyydin heti tarvitessasi.

Jos olet mielestäsi maksanut matkasta liikaa, toimi seuraavasti:

1. Valitse matka sovelluksessa.
  2. Napauta Haluan hyvityksen > Minulla oli muu maksuun liittyvä ongelma.