Miksi minun pitää vahvistaa tilini Facebookin kautta?

Olemme Uberilla sitoutuneet turvallisuuteen ja pyrimme parantamaan asiakkaidemme käyttäjäkokemusta. Kuljettajapartnerit ovat vastuussa matkustajan kuljettamisesta turvallisesti paikasta A paikkaan B, ja haluamme varmistaa, että he osaavat varmasti tarjota sinulle turvallisen kyydin.

Sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi kirjautumalla vahvistetulle Facebook-tilillesi tai lisäämällä vahvistettu sähköinen maksutapa.

Jos luot uuden tilin käyttämällä maksutapana lahjakorttia, sinun on lisättävä sähköinen maksutapa (luottokortti, PayPal tms.) TAI kirjauduttava Facebookiin Uber-sovelluksella.

Voit vahvistaa tilisi Facebookin kautta näin:

1. Napauta Käytä Facebookia
2. Kirjaudu sisään Facebook-tilillesi.
3. Valitse Julkinen profiili (vaadittu) tai Ystävälista napauttamalla Muokkaa tätä. Vahvista sitten tilisi napauttamalla Jatka.

Jos olet jo käyttäjä ja käytät lahjakorttia ainoana maksutapana, sinun on vahvistettava tilisi lisäämällä sähköinen maksutapa (luottokortti, PayPal tms.) tai kirjautumalla Facebookiin Uber-sovelluksessa.

Jos olet jo käyttäjä ja olet tehnyt matkoja aiemmin sähköistä maksutapaa (luottokortti, PayPal tms.) käyttämällä, sinun ei tarvitse vahvistaa tiliäsi Facebook-tilillesi kirjautumalla.

Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, jatka vahvistusprosessia luomalla tili tai lisäämällä sähköinen maksutapa (luottokortti, PayPal tms.).