Mitä ovat suositellut noutopaikat?

Kun olet valinnut ajoneuvotyypin matkallesi, sovellus suosittelee sinulle joko lähellä olevaa noutopaikkaa tai useampaa pikanoutopaikkaa. Näitä kohteita suositellaan, jotta noudot olisivat sekä matkustajien että kuljettajien kannalta sujuvampia. Näet suositukset kartalla sinisinä pisteinä.

Kun valitset suositellun noutopaikan tai pikanoutopaikan napauttamalla VAHVISTA NOUTO, sinut yhdistetään kuljettajaan.

Jos haluat valita jonkin muun noutopaikan, sinulla on kolme vaihtoehtoa:

– Valitse noutopaikaksi toinen sininen piste napauttamalla
– Siirrä karttamerkki kartalla toiseen noutopaikkaan
– Napauta noutopaikan vieressä näkyvää hakukuvaketta ja anna toinen noutopaikka

Kun olet valinnut haluamasi noutopaikan, napauta VAHVISTA NOUTO, niin sinut yhdistetään kuljettajaan.