Miten luon Uber-tilin?

Uber-tilin luomiseen tarvitaan voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Sinun on myös keksittävä salasana ja hyväksyttävä käyttöehdot ja tietosuojaseloste.

Anna etu- ja sukunimesi, puhelinnumerosi ja kielitoiveesi. Kun tämä liittymisprosessin osio on valmis, vahvistamme puhelinnumerosi lähettämällä tekstiviestin.

Anna seuraavaksi maksutietosi. Anna luotto- tai pankkikortin numero, niin voimme veloittaa matkojen hinnat automaattisesti jokaisen kyydin jälkeen. Huomaa, että emme hyväksy prepaid-kortteja.

Kun olet antanut nämä tiedot, lähetämme tilin rekisteröimisen vahvistavan sähköpostin. Kun olet antanut vahvistuksen, voit käyttää sovellusta kyytien pyytämiseen.