Miten Uber käyttää yhteystietoja?

Toukokuusta 2018 alkaen Uber-sovellus ei enää tue yhteystietojen liittämistä puhelimesta tiliisi. Tämän valinnaisen ominaisuuden avulla Uber-sovellus pystyi tekemään sinulle personoituja suosituksia (kuten ehdottamaan kuljettajapartneriksi kutsuttavia ystäviä). Puhelimesi yhteystietoja ei enää synkronoida Uberin palvelimille, ja aikaisemmin synkronoidut yhteystiedot poistetaan.

Sovellus kysyy edelleen yhteyshenkilöiltä luvan, jos käytät ominaisuuksia, jotka näyttävät sovelluksen osoitekirjan. Tällaisia ovat esimerkiksi seuraavat:

• luotetut yhteyshenkilöt
  • jaetut hinnat
  • arvioidun saapumisajan jakaminen
  • kaverin kutsuminen.

Uber tallentaa edelleen niiden yhteyshenkilöiden tietoja, jotka valitset käyttäessäsi näitä ominaisuuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi kaverit, joiden kanssa jaat maksun.