Mitä ladattaviin tietoihisi sisältyy?

Ladattavat tietosi voivat Uber-alustan käytöstäsi riippuen sisältää seuraavia tietoja:

Tili ja profiili kansio, joka sisältää seuraavat tiedostot:

1. Lähetetyt viestit – matkustajien ja kuljettajien välinen viestintä
  2. Asiakastuen liput – metatiedot tukikeskusteluista Uberin kanssa
  3. Kuljettajaprofiilitiedot – kuljettajaprofiilisi tiedot, kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, arvio ja päivämäärä, jolloin liityit Uber-kuljettajapartneriksi
  4. Maksutavat – maksutavan tiedot, kuten päivämäärä, jolloin loit ja päivitit maksutavan, maksun myöntäneen pankin nimi, laskutusmaa ja maksutavan tyyppi (Visa, veloitus jne.)
  5. Profiilitiedot – nimesi ja sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi, arviosi ja päivämäärä, jolloin liityit Uberiin. Sisältää myös Uberin antamat suosituskoodit.
  6. Matkustajien tai ruokailijoiden tallentamat sijainnit – tallentamamiesi paikkojen nimet ja osoitteet

Kuljettaja/toimituspartneri kansio, joka sisältää seuraavat tiedostot:

1. Driver App Analytics – 30 päivän mobiilitapahtumatiedot, kuten laitteen käyttöjärjestelmä, laitemalli, laitteen kieli, sovellusversio sekä aika ja paikka, jolloin tiedot on kerätty
  2. Kuljettajan elinikäiset matkat – kunkin matkan alkamis- ja päättymisajat sekä ajettu matka ja hintatiedot
  3. Kuljettajan maksut – kustakin matkasta saadut maksut, jotka on luokiteltu maksutyypin ja maksun mukaan
  4. Kuljettajaasiakirjat – Uberiin lähettämäsi kuljettaja-asiakirjat, kuten ajokortti, vakuutus ja ajoneuvon rekisteröinti.

Ruokailija kansio, joka sisältää seuraavat tiedostot:

1. Eater-sovellusanalyysi – 30 päivän mobiilitapahtumatiedot, kuten laitteen käyttöjärjestelmä, laitemalli, laitteen kieli, sovellusversio sekä aika ja paikka, jolloin tiedot on kerätty
  2. Eats-tilauksen tiedot – tilatut tuotteet, hinnat, mahdolliset mukautukset tai erityisohjeet sekä tilauksen tekoaika
  3. Eats-ravintoloiden nimet – ravintoloiden nimet

Matkustaja kansio sisältää seuraavat tiedostot:

1. Matkustajasovelluksen analyysi – 30 päivän mobiilitapahtumatiedot, kuten laitteen käyttöjärjestelmä, laitemalli, laitteen kieli, sovelluksen versio sekä aika ja paikka, jolloin tiedot on kerätty
  2. Matkatietojen yhteenveto – ajat ja paikat, joissa matkaa pyydettiin, aloitettiin ja päättyi, sekä matkan pituus

Kuljettajat voivat löytää lisätietoja, kuten viikoittaiset palkkioerittelyt, verotiedot ja pankkitiedot partners.uber.com

LISÄVARUSTEET

Lataamasi data sisältää useimmin pyydetyt olennaiset tiedot siitä, miten käytät Uber-alustaa. Jos haluat kysyä henkilötiedoistasi, saada tietoja, jotka eivät näy ladatuissa tiedoissa, pyytää korjausta tietoihisi tai muuten ottaa yhteyttä Uberin tietosuojavastaavaan, voit lähettää pyynnön.

MITÄ TIETOJA EI OLE LATAA?

Tietyt tiedot eivät perustelluista syistä sisälly ladattaviin tietoihisi. Tämä voi johtua turvallisuussyistä tai siitä, että tiedot ovat omistusoikeudellisia. Ladattavista tiedoista on myös jätetty pois muiden osapuolien henkilötietoja sisältävä aineisto, jos näitä osapuolia koskevia tietoja ei voi kohtuullisesti poistaa. Tiedot eivät esimerkiksi sisällä tietoa tukiyhteydenotoista, sähköpostiviestinnästä Uberin kanssa tai saamiasi viestejä.

Alla on luettelo niistä tiedoista, jotka eivät sisälly lataukseen kunkin tilityypin osalta, sekä syy siihen, miksi niitä ei ole sisällytetty:

Tilitiedot

Antamasi erittäin henkilökohtaiset tiedot, kuten henkilötunnus, postiosoite sekä pankkitili- ja luottokorttitiedot, eivät sisälly ladattaviin tietoihin. Jätämme nämä tiedot pois tietoturvasyistä. Saat vain itse lähettämäsi viestit. Saamasi viestit eivät turvallisuussyistä sisälly ladattaviin tietoihin.

Mobiilitapahtumatiedot

Lataukseen sisältyvät mobiilitapahtumatiedot, kuten laitteen käyttöjärjestelmä, malli ja kieli sekä sovelluksen versio, on rajattu edelliseen 30 päivään latauksen koon rajoittamiseksi ja tietojen toimittamisen nopeuttamiseksi.

Matkustajatiedot

Tietoja, kuten arvioitua saapumisaikaa, hintalaskelmia ja tietoja markkinapaikkakohtaisista promootioalennuksista, ei sisällytetä lataukseen omistusoikeudellisista syistä.

Uber Eats ‑tiedot

Toimitusmaksulaskelma- ja promootioalennustiedot eivät sisälly ladattaviin tietoihin omistusoikeudellisista syistä.