Mitä ovat suositellut noutopaikat?

Kun olet valinnut ajoneuvotyypin matkallesi, sovellus suosittelee sinulle joko lähellä olevaa noutopaikkaa tai useita pikanoutopaikkoja. Näiden suositeltujen kohteiden on tarkoitus tehdä noudousta sekä matkustajien että kuljettajien kannalta sujuvampia. Näet suositellut kohteet kartalla sinisinä pisteinä.

Valitse suositeltu noutopaikka tai pikanoutopaikka napauttamalla Vahvista nouto, niin sinut yhdistetään kuljettajaan.

Voit halutessasi valita jonkin muun noutopaikan jollakin seuraavista tavoista:

• Valitse toinen noutopaikka napauttamalla jotain muuta sinistä pistettä.
  • Siirrä karttamerkki toiseen noutopaikkaan kartalla.
  • Napauta noutopaikan vieressä näkyvää hakukuvaketta ja anna toinen noutopaikka.

Kun olet valinnut haluamasi noutopaikan, napauta Vahvista nouto, niin sinut yhdistetään kuljettajaan.