Näin navigoit valikossa TalkBackilla

Pääset navigoimaan Uber-sovelluksen valikossa TalkBackilla avaamalla sovelluksen ja avaamalla valikon kaksoisnapauttamalla näkymän vasenta yläreunaa. Valikossa on seuraavat vaihtoehdot ylhäältä alaspäin:

Omat matkat – tässä osiossa ovat menneet matkasi sekä tulevat, varatut matkat. Voit selata matkahistoriaasi pyyhkäisemällä kahdella sormella. Valitsemalla matkan saat sitä koskevaa apua, voit antaa palautetta tai tarkastella matkan kuittia.

Maksu – tässä osiossa voit lisätä maksutavan tai päivittää sitä.

Ohjeet – etsi artikkeleista vastauksia Uberia koskeviin kysymyksiisi. Tässä osiossa voit myös lähettää palautetta esteettömyysominaisuuksista.

Ilmaiset kyydit – kutsu muita Uberin käyttäjiksi käyttämällä tässä osiossa olevaa kutsukoodia.

Asetukset – päivitä yhteystietosi, määritä suosikkisijaintejasi, kuten koti tai työpaikka, tai lisää yhteyshenkilöitä, joille voit jakaa sijaintisi nopeasti ennen matkaa tai sen aikana.

OTA YHTEYS TUKEEN

Jos haluat esittää esteettömyyteen liittyviä kysymyksiä tai palautetta, voit tehdä sen valikon Ohje-osiossa kohdassa Esteettömyys. Ilmoita mistä tahansa muusta matkaa koskevasta ongelmasta valitsemalla kyseinen matka valikon Omat matkat ‑osiosta. Voit ilmoittaa ongelmastasi valitsemalla näkyviin tulevista vaihtoehdoista.