Näin navigoit valikossa TalkBackilla

Voit selata sovelluksen valikkoa TalkBackilla avaamalla sovelluksen ja kaksoisnapauttamalla näytön vasenta yläkulmaa, jolloin valikko aukeaa. Valikossa on seuraavat vaihtoehdot ylhäältä alaspäin lukien:

Omat matkat – tässä osiossa ovat menneet matkasi sekä tulevat, varatut matkat. Voit selata matkahistoriaasi pyyhkäisemällä kahdella sormella. Kun valitset jonkin matkoista, voit saada apua siihen liittyen, antaa palautetta tai tarkastella matkan kuittia.

Maksu – tässä osiossa voit lisätä maksutavan tai päivittää sitä.

Ohjeet – etsi artikkeleista vastauksia sovellusta koskeviin kysymyksiisi. Tässä osiossa voit myös lähettää palautetta esteettömyysominaisuuksista.

Ilmaiset kyydit – kutsu tässä osiossa näkyvällä henkilökohtaisella kutsukoodillasi muita käyttämään sovellusta.

Asetukset – päivitä yhteystietosi, määritä suosikkisijaintejasi, kuten koti tai työpaikka, tai lisää yhteyshenkilöitä, joille voit jakaa sijaintisi nopeasti ennen matkaa tai sen aikana.

OTA YHTEYTTÄ TUKEEN

Jos haluat esittää esteettömyyteen liittyviä kysymyksiä tai palautetta, voit tehdä sen valikon Ohje-osiossa kohdassa Esteettömyys. Ilmoita mistä tahansa muusta matkaa koskevasta ongelmasta valitsemalla kyseinen matka valikon Omat matkat ‑osiosta. Voit ilmoittaa ongelmastasi valitsemalla näkyviin tulevista vaihtoehdoista.