Ongelmia etusetelin käytössä

Jos sinulla on etuseteliä koskevia ongelmia, tarkista, että olet

– lunastanut etusetelin. Lunasta etuseteli ja lisää se tilillesi klikkaamalla saamassasi sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.
– pyytänyt etusetelin oikeuttaman matkan. Tarkista etusetelin tiedot alkuperäisen Hyväksy etuseteli ‑linkin kautta.
– käyttänyt henkilökohtaista kyytiprofiiliasi. Etuseteleitä ei voi käyttää yritysprofiililla.
– päivittänyt Uber-sovelluksen uusimpaan versioon. Voit joko päivittää sovelluksen tai poistaa sen ja ladata sen uudelleen App Storesta tai Google Play Kaupasta. Jos sovelluksesi on päivitetty, pakota sovellus sulkeutumaan ja käynnistä se uudelleen.