Ongelmia etusetelin käytössä

Jos sinulla on ongelmia etusetelin käytössä (etuseteliohjelmia luovat ylläpitäjät ja koordinaattorit voivat saada apua osoitteesta uberforbusinesshelp.com), varmista, että olet

– lunastanut etusetelin. Lunasta etuseteli ja lisää se tilillesi klikkaamalla saamassasi sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.
– pyytänyt etusetelin oikeuttaman kyydin. Tarkista etusetelin tiedot alkuperäisen Hyväksy etuseteli ‑linkin kautta.
– käyttänyt omaa kyytiprofiiliasi. Etuseteleitä ei voi käyttää yritysprofiileilla.
– päivittänyt Uber-sovelluksen uusimpaan versioon. Päivitä sovellus tai poista ja lataa se uudelleen App Storesta tai Google Play ‑kaupasta. Jos sovelluksesi on päivitetty, pakota sovellus sulkeutumaan ja käynnistä se uudelleen.

. . .

Katso vinkkejä etusetelien käyttämiseen tästä artikkelista:
Jos sinulla on vielä ongelmia etusetelin käytössä, täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.
Saat ohjeita kirjautumalla sisään