Ota yhteyttä kuljettajaasi TalkBackilla

Kun sinulle on löydetty kuljettaja, näet näytön alalaidassa olevassa valkoisessa palkissa toiminnot, joiden kautta voit joko soittaa tai lähettää tekstiviestin kuljettajallesi.

Valkoisessa palkissa näkyvät kuljettajan nimi ja hänen ajoneuvonsa tiedot sekä puhelinkuvake ja viestikenttä.

Näin soitat kuljettajalle:

1. Napauta ja sitten kaksoisnapauta kuljettajasi tietojen alla olevaa pyöreää puhelinkuvaketta.
  2. Napauta ja sitten kaksoisnapauta puhelinnumeroa tai MAKSUTON PUHELU -painiketta.
  3. Puhelimesi soittaa automaattisesti kuljettajallesi valitsemasi vaihtoehdon mukaan.

Näin lähetät kuljettajalle viestin:

1. Napauta ja sitten kaksoisnapauta kuljettajan tietojen alla olevaa tekstikenttää.
  2. Kirjoita tai sanele viestisi.
  3. Napauta ja sitten kaksoisnapauta LÄHETÄ-painiketta.