Poista Uber-tilini

Voit poistaa tilisi Uber-sovelluksesta tai verkossa noudattamalla seuraavia ohjeita.

Huomaathan, että jos sinulla on olemassa samoilla tilitiedoilla myös Uber Eats ‑tili, sekin poistetaan pyyntösi käsittelemisen jälkeen.

Uber pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi väliaikaisella vahvistuskoodilla ennen kuin voit poistaa tilisi. Tämä voi edellyttää puhelinnumeron lisäämistä tilillesi. Jos et pysty lisäämään puhelinnumeroa tilisi asetuksissa, ota meihin yhteyttä alla olevasta linkistä:
POISTA TILISI SOVELLUKSESTA

1. Avaa Uber-sovellus ja napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
2. Valitse Asetukset ja sitten Tietosuoja-asetukset.
3. Napauta Poista tili.
4. Viimeistele poisto noudattamalla sovelluksen seuraavia ohjeita.

POISTA TILISI VERKOSSA

Avaa alla oleva linkki ja kirjaudu sisään. Poista tilisi ohjeiden mukaisesti.
Kun olet tehnyt jommankumman edellä mainituista, tilisi poistetaan heti käytöstä. Se poistetaan pysyvästi 30 päivän kuluttua, ja kaikki käyttämättömät krediitit, promootiot ja palkinnot poistetaan.

Uber voi säilyttää joitain laissa säilytettäviksi määrättyjä tai sallittuja tietoja tilin poistamisen jälkeen.

Jos muutat mieltäsi ja haluatkin pitää tilisi, voit palauttaa sen käyttöön kirjautumalla sisään osoitteessa Uber.com 30 päivän kuluessa tilin sulkemisesta.

Jos sinulla on ongelmia tilin poistamisessa, ota meihin yhteyttä alla olevasta linkistä: