Kyytiprofiilin valitseminen

Kyytiprofiilit auttavat matkustajia matkojensa hallinnassa. Saat tilin luodessasi henkilökohtaisen profiilin, mutta voit luoda tililtäsi useita yritysprofiileja ja liittyä eri yritysprofiileihin tilisi kautta. Jokaisella profiililla on oma oletussähköpostiosoitteensa ja ‑maksutapansa, joita sinä tai tilin ylläpitäjä hallinnoitte.

Kun teet matkan profiililla, maksu veloitetaan automaattisesti kyseisen profiilin oletusmaksutavalta. Matkakuitti lähetetään profiilin oletussähköpostiosoitteeseen.

Näin valitset kyydin profiilin:

1. Avaa Uber-sovellus ja kirjoita määränpääsi kohtaan Minne?
  2. Napauta Vahvista ajoneuvotyyppi ‑painikkeen yläpuolella olevaa maksutapaa.
  3. Valitse haluamasi kyytiprofiili.