Pyydä kyyti VoiceOverilla

Näin pyydät kyydin, kun VoiceOver on käytössä:

1. Napauta ja kaksoisnapauta sitten Minne?-kenttää. Syötä määränpää tai valitse ehdotettu määränpää luettelosta.

2. GPS-sijaintisi määritetään automaattisesti noutopaikaksi. Jos haluat vaihtaa noutopaikkaa, muokkaa sijaintiasi napauttamalla ja sitten kaksoisnapauttamalla noutopaikkaa.

3. Selaile alueellasi tarjolla olevia ajoneuvovaihtoehtoja pyyhkäisemällä kolmella sormella. Valitse haluamasi ajoneuvo napauttamalla ja sitten kaksoisnapauttamalla.

4. Pyydä kyyti napauttamalla ja sitten kaksoisnapauttamalla VAHVISTA NOUTO ‑painiketta näytön alalaidasta.

5. Saat ilmoituksen, kun kuljettajasi on saapunut. Viesti luetaan ääneen.

6. Saat seuraavat vaihtoehdot käyttöön napauttamalla ja sitten kaksoisnapauttamalla näytön alalaidassa olevaa palkkia:

– Ota yhteyttä kuljettajaasi: soita kuljettajan puhelinnumeroon tai soita maksuton puhelu napauttamalla ja sitten kaksoisnapauttamalla pyöreää puhelinkuvaketta.

– Peru kyytisi: napauta ja sitten kaksoisnapauta Peru-painiketta ja vahvista sitten peruutus napauttamalla ja kaksoisnapauttamalla Kyllä, peru ‑painiketta.

– Jaa tilasi: napauta ja sitten kaksoisnapauta Jaa tila ‑painiketta ja valitse sitten haluamasi yhteyshenkilöt luettelosta. Uber lähettää valitsemillesi yhteyshenkilöille tekstiviestillä linkin, jonka avulla he voivat seurata kyytiäsi.

– Jaa maksu: napauta ja sitten kaksoisnapauta Jaa maksu ‑painiketta ja valitse yhteyshenkilö.