Pyydä kyyti TalkBackilla

Näin pyydät kyydin, kun TalkBack on otettu käyttöön:

1. Napauta kerran ja sitten kaksoisnapauta Minne?-kenttää. Syötä määränpää tai valitse ehdotettu määränpää luettelosta.
  2. Noutopaikaksi määritetään automaattisesti GPS-sijaintisi. Jos haluat vaihtaa noutopaikkaa, muokkaa sijaintiasi napauttamalla ja sitten kaksoisnapauttamalla noutopaikkaa.
  3. Selaile alueellasi tarjolla olevia ajoneuvovaihtoehtoja pyyhkäisemällä kahdella sormella. Valitse haluamasi ajoneuvo napauttamalla ja sitten kaksoisnapauttamalla.
  4. Pyydä kyytiä napauttamalla ja sitten kaksoisnapauttamalla VAHVISTA NOUTO -painiketta näytön alalaidasta.
  5. Saat ilmoituksen, kun kuljettajasi on saapunut. Viesti luetaan ääneen.
  6. Saat seuraavat vaihtoehdot käyttöön napauttamalla ja sitten kaksoisnapauttamalla näytön alalaidassa olevaa palkkia:
  • Ota yhteyttä kuljettajaasi: soita kuljettajan puhelinnumeroon tai soita ilmainen puhelu napauttamalla ja sitten kaksoisnapauttamalla pyöreää puhelinkuvaketta.
  • Peru kyytisi: napauta ja sitten kaksoisnapauta Peru-painiketta ja vahvista sitten peruutus napauttamalla ja kaksoisnapauttamalla Kyllä, peru -painiketta.
  • Jaa tila: napauta ja sitten kaksoisnapauta Jaa tila -painiketta ja valitse sitten haluamasi henkilöt yhteystietoluettelostasi. Uber lähettää valitsemillesi yhteyshenkilöille tekstiviestillä linkin, jonka avulla he voivat seurata kyytiäsi.
  • Jaa maksu: napauta ja sitten kaksoisnapauta Jaa maksu -painiketta ja valitse yhteyshenkilö.