Salasana unohtui

Jos unohdit salasanasi, käytä alla olevaa linkkiä salasanan vaihtamiseksi. Sinun on annettava Uber-tiliisi liittyvä sähköpostiosoite tai matkapuhelinnumero.

Sinulle lähetetään muutaman minuutin kuluessa sähköpostiviesti. Tässä sähköpostiviestissä on linkki salasanan vaihtamista varten Linkkiä voi käyttää vain kerran. Jos et avaa linkkiä 10 minuutin kuluessa, aloita salasanan nollaaminen alusta ja pyydä uutta linkkiä.

Kannattaa luoda Uberille oma ainutlaatuinen salasana. Älä kerro salasanaasi muille sähköpostilla tai muiden viestintävälineiden kautta. Uberin tuki ei koskaan pyydä salasanaasi.

Jos et voi vaihtaa salasanaa tai käyttää tiliäsi, ota meihin yhteys valitsemalla Tili ja maksaminen > Sisäänkirjautuminen ei onnistu > "Salasananvaihtolinkki ei toimi".