Salasana unohtui

Jos unohdit salasanasi, vaihda se alla olevasta linkistä. Sinun on annettava Uber-tiliisi liitetty sähköpostiosoite tai matkapuhelinnumero.

Sinulle lähetetään sähköpostiviesti muutaman minuutin kuluessa. Tässä sähköpostiviestissä on linkki salasanan vaihtamiseen. Linkki on kertakäyttöinen. Jos et avaa linkkiä 10 minuutin kuluessa, aloita salasanan nollaaminen alusta ja pyydä uutta linkkiä.

Uberia varten kannattaa luoda yksilöllinen salasana. Älä jaa salasanaasi sähköpostitse tai muiden viestintävälineiden kautta. Uber-tuki ei koskaan kysy salasanaasi.

Jos et voi vaihtaa salasanaa tai käyttää tiliäsi, ota meihin yhteyttä valitsemalla Tili ja maksu > Sisäänkirjautuminen ei onnistu > Salasananvaihtolinkki ei toimi.