Poista Uber-tilini

Voit poistaa tilisi sovelluksessa tai verkossa.

Kun aloitat, pyydämme sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi väliaikaisella vahvistuskoodilla. Tämä voi edellyttää puhelinnumeron liittämistä tiliisi, joten käy osoitteessa En pysty päivittämään puhelinnumeroani tai sähköpostiosoitettani ohjesivulta, jos et pysty lisäämään puhelinnumeroa tilisi asetuksissa.

Jos sinulla on Uber Eats- tai Driver-tili, joka käyttää samoja tilitietoja, myös tili poistetaan, kun pyyntösi on valmis.

Poista tilisi sovelluksella

1. Siirry osoitteeseen Tili, sitten Asetukset
  2. Valitse Tietosuoja
  3. Vieritä alas ja napauta Tilin poistaminen
  4. Viimeistele poisto seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Poista tilisi verkossa

Käy myprivacy.uber.com ja kirjaudu sisään. Poista tilisi seuraamalla ohjeita.

Tietoja tilisi poistamisesta

Kun olet suorittanut jommankumman yllä mainituista toimenpiteistä, tilisi poistetaan välittömästi käytöstä ja poistetaan pysyvästi 30 päivän kuluttua. Käyttämättömät krediitit, promootiot ja palkinnot poistetaan. Jos kirjaudut takaisin tilillesi tänä aikana, tilisi palautetaan.

Tietosuojailmoituksemme mukaisesti voimme säilyttää tiettyjä tietoja sinusta lain edellyttämällä tavalla tai laillisiin liiketoimintatarkoituksiin lain sallimissa rajoissa.

Jos sinulla on ongelmia tilisi poistamisessa, ota meihin yhteyttä Tarvitsen apua Uber-tilini poistamisessa ohjesivu.