Matkustajasovelluksen lataaminen (iOS)

Voit ladata ja asentaa Uberin matkustajasovelluksen iOS-laitteille, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 8 tai uudempi. Avaa App Store mobiililaitteellasi ja noudata alla olevia ohjeita.

1. Napauta näytön alaosassa olevan valikkopalkin kohtaa Haku ja kirjoita sitten hakupalkkiin Uber.
  2. Valitse hakutuloksista Uber.
  3. Napauta Uber-kuvakkeen vierestä Hae. Sinua voidaan pyytää antamaan Apple-tunnuksesi tai salasanasi.
  4. Kun lataus on valmis, Hae-kohdan tilalle tulee Avaa. Avaa sovellus napauttamalla Avaa.
  5. Napauta Uber-sovelluksessa Kirjaudu, jos sinulla on tili, tai luo tili napauttamalla Rekisteröidy.