Tallennettujen kohteiden lisääminen iOS-järjestelmässä

Voit lisätä Uber-sovellukseen usein käyttämiäsi määränpäitä, kuten työpaikan tai kodin.

LISÄÄ TYÖPAIKKA TAI KOTI SUOSIKKEIHIN
Näin voit tallentaa koti- tai työosoitteesi:
1. Napauta sovelluksen valikkokuvaketta.
2. Napauta Asetukset.
3. Napauta Lisää koti tai Lisää työ.
4. Anna koti- tai työosoitteesi.
Osoitteet näkyvät suosikkilistallasi sovelluksen tiliasetuksissa.

POISTA TYÖPAIKKA TAI KOTI SUOSIKEISTA
1. Napauta sovelluksen valikkokuvaketta.
2. Napauta Asetukset.
3. Valitse poistettava paikka (työ tai koti) ja poista se liu’uttamalla vasemmalle.

LISÄÄ MÄÄRÄNPÄÄ TALLENNETTUIHIN KOHTEISIIN
Kun olet tehnyt matkan johonkin, näet Tallenna tämä määränpää ‑vaihtoehdon sovelluksen syötteessä. Tallenna se näin:
1. Napauta Lisää tallennettuihin kohteisiin.
2. Anna paikalle nimi (esim. Jaanan koti tai lemmikkikauppa).
3. Napauta Tallenna paikka.
Huomaa: Voit lisätä määränpään tallennettuihin kohteisiin vasta kun olet tehnyt matkan kyseiseen määränpäähän.

POISTA TALLENNETTU KOHDE
Näin poistat määränpään tallennetuista kohteista:
1. Napauta sovelluksen valikkokuvaketta.
2. Napauta Asetukset.
3. Napauta Lisää tallennettuja kohteita.
4. Napauta ruksia poistettavan paikan kohdalla.
5. Valitse Poista tallennettu kohde.