Tallennettujen kohteiden lisääminen iOS-järjestelmässä

Voit lisätä Uber-sovellukseen usein käyttämiäsi määränpäitä, kuten esim. työpaikan tai kodin.

LISÄÄ TYÖPAIKKA TAI KOTI SUOSIKKEIHIN
Jos haluat tallentaa kotisi tai työpaikkasi osoitteen:
1. Napauta sovelluksen valikkokuvaketta
2. Napauta Asetukset
3. Napauta Lisää koti tai Lisää työpaikka
4. Anna kotisi tai työpaikkasi osoite
Osoitteet näkyvät sovelluksessasi kohdassa Tiliasetukset suosikkilistalla.

POISTA TYÖPAIKKA TAI KOTI SUOSIKEISTA
1. Napauta sovelluksessa valikkokuvaketta
2. Napauta Asetukset
3. Valitse paikka, jonka haluat poistaa (työpaikka tai koti) ja poista se liu'uttamalla sitä vasemmalle

LISÄÄ MÄÄRÄNPÄÄ TALLENNETTUIHIN KOHTEISIIN
Kun olet matkustanut johonkin määränpäähän, näet sovelluksen syötteessä "Tallenna tämä määränpää" ‑tekstin. Tallenna se näin:
1. Napauta Lisää tallennettuihin kohteisiin
2. Kirjoita paikan nimi (esim. "Juhan koti" tai "eläintarvikeliike")
3. Napauta Tallenna paikka
Huomaathan, että voit lisätä määränpään Tallennettuihin kohteisiin vain, kun olet matkustanut kyseiseen paikkaan.

POISTA TALLENNETTU KOHDE
Jos et halua, että paikka on tallennetuissa kohteissa:
1. Napauta sovelluksessa valikkokuvaketta
2. Napauta Asetukset
3. Napauta Muut tallennetut kohteet
4. Napauta X-painiketta sen paikan kohdalla, jonka haluat poistaa
5. Valitse "Poista tallennettu kohde"