Miten saan kuitin tästä matkasta?

Kun matka päättyy, lähetämme siitä automaattisesti kuitin tilisi sähköpostiosoitteeseen. Jos kuitit eivät saavu perille, tarkista tiliisi liitetyn sähköpostin roskapostikansio. Voit tarkistaa sähköpostiosoitteesi valitsemalla sovelluksen valikosta Asetukset. Voit päivittää sähköpostiosoitteesi napauttamalla sitä.

Voit tarkistaa kaikki tililläsi tehdyt matkat näin:

1. Valitse sovelluksen valikosta Matkat.
  2. Valitse aiemmin tekemäsi matka.
  3. Voit tarkistaa matkan reitin, noutopaikan ja määränpään.
  4. Näet hinnan täydellisen erittelyn napauttamalla Kuitti.

Jos haluat, että lähetämme sähköpostiisi uudelleen kuitin Economy-ajoneuvolla tekemästäsi matkasta:

1. Kirjaudu sisään osoitteeseen riders.uber.com/trips.
  2. Valitse valikosta Omat matkat.
  3. Valitse haluamasi matka ja klikkaa Lähetä uudelleen ‑painiketta.