Tarvitsen kopion kuitistani

Kirjaudu sisään osoitteessa rider.uber.com, niin voit tarkastella matkahistoriaasi milloin tahansa. Valitse matka ja napsauta Lähetä uudelleen -painiketta, niin kuitistasi lähetetään kopio Uber-tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Jos et näe kuittia sähköpostisi Saapuneet-kansiossa, on mahdollista, että sähköpostisovelluksesi on siirtänyt sen roskapostikansioon. Tarkista roskapostikansio. Jos löydät Uber-kuitin sieltä, merkitse viesti tunnisteella Ei roskaposti ja lisää Uber yhteystietoluetteloosi. Nämä toimenpiteet varmistavat kuittien toimituksen tulevaisuudessa.

Näet lisätietoja siirtymällä kohtaan Tili ja profiili > Sähköposti- ja tekstiviestitilaukset ja valitsemalla En saa kuitteja / sähköposteja / tarjouksia.