Asiakas muutti osoitteen

Kun kuluttaja pyytää tilauksen toimitusosoitteen muuttamista, voit jatkaa tilausta tai perua sen ottamalla yhteyttä tukeen.

Jos kuluttaja ottaa sinuun suoraan yhteyttä ja ohjaa sinut uuteen paikkaan, voit neuvoa häntä muuttamaan osoitetta valitsemalla sovelluksesta Ohje-kohdan. Vahvistamme hänen uuden sijaintinsa ja muokkaamme määränpäätä automaattisesti Driver-sovelluksessa.

Menetkö uuteen osoitteeseen?

Kun toimitusosoite päivitetään automaattisesti, laskemme matkasta saamasi maksun automaattisesti uudelleen ylimääräisen pituuden mukaan. Maksu voi pysyä samana, jos etäisyys on sama, tai nousta, jos määränpää sijaitsee kauempana. Maksu ei koskaan laske. Uusi maksu lasketaan ajamasi uuden matkan perusteella.

Etkö mene uuteen osoitteeseen?

Jos perut tämän toimituksen, se ei vaikuta tyytyväisyysarvioosi eikä sillä ole kielteistä vaikutusta tiliisi. Ansaitset silti tilauksen koko maksun.

HUOMAA: Emme voi hyväksyä kuluttajien osoitemuutospyyntöjä, jos uusi osoite on toimipaikan tavallisen toimitusalueen ulkopuolella. Tällöin tilaus perutaan, mutta kuluttajaa veloitetaan silti.