Näin annat tippiä kuljettajalle

Voit antaa tippiä halutessasi, ja kuljettajat voivat ottaa vastaan tippiä.

Voit antaa tippiä kuljettajalle matkan päätteeksi sovelluksen kautta. Kun sinua pyydetään antamaan arvio, valitse ensin arvio kuljettajallesi, niin saat myös mahdollisuuden lisätä tipin.

Voit antaa tippiä myös aiemmasta matkasta sovelluksen kautta osoitteessa riders.uber.com tai sähköpostitse saamasi matkakuitin kautta.

Jos haluat antaa tippiä aiemmasta matkasta sovelluksessa tai osoitteessa riders.uber.com, valitse kyseinen matka matkahistoriasta ja klikkaa Lisää tippi.

Klikkaan sinulle sähköpostitse lähetetystä matkastasi kohtaa Lisää tippi.

Lisäksi saatat nähdä mahdollisuuden antaa tippiä kuljettajalle matkan aikana. Voit muokata tipin määrää koska tahansa matkan aikana.

Matkan päätyttyä voit antaa tippiä 30 päivän ajan sovelluksessa, osoitteessa riders.uber.com tai sähköpostitse saamasi matkakuitin kautta. Voit myös sen sijaan antaa kuljettajalle tipin käteisellä.

Huomaa: Jaa maksu -matkoilla vain kyytiä alun perin pyytänyt matkustaja voi valita kyydistä annettavan tipin määrän. Jos tipin antaa kyytipyynnön alun perin tehnyt matkustaja, sitä ei jaeta matkustajien kesken.

Uber ei veloita tipeistä palvelumaksuja.