Uber-krediittien käyttöönotto ja poistaminen käytöstä

Jos tililläsi on Uber Cash -saldoa, sitä voidaan käyttää automaattisesti matkoihin ja peruutusmaksuihin. Näet tililläsi olevan summan sovelluksen Lompakko-osiosta.

Uber Cashin valitseminen maksutavaksi ennen matkaa:

1. Anna määränpääsi Minne?-kenttään.
  2. Napauta valkoista palkkia, jossa näkyy maksutapasi.
  3. Napauttamalla Maksuvaihtoehdot-näytössä Uber Cash -painiketta voit käyttää tai olla käyttämättä Uber Cash -saldoa tähän matkaan.

Voit vaihtaa maksutapaa matkan aikana tai sen jälkeen.

Jos matkasi hinta on suurempi kuin Uber Cash -saldosi, puuttuva summa veloitetaan valitsemaltasi maksutavalta.