Uber-kyydin pyytäminen lentoasemalla

Uber on käytettävissä useimmilla suurilla lentoasemilla ympäri maailmaa. Katso lisätiedot napauttamalla alla olevaa artikkelia:
MATKUSTAMINEN LENTOASEMILLE

– Tarkista haluamasi ajoneuvon tuloaika 15–30 minuuttia ennen kuin olet valmis tekemään noutopyynnön.
– Ulkoiset tekijät, kuten ruuhka, voivat vaikuttaa matka-aikaan, joten varaa riittävästi lisäaikaa.
– Kuljettajasi ajoneuvossa tulisi olla tilaa matkatavaroille. Jos sinulla on paljon matkatavaroita tai matkustajia on useita, voit pyytää suuremman ajoneuvon.
– Jos matkustat alueella, jossa jaetut kyydit ovat käytössä, on hyvä huomioida, että kanssamatkustajien noutaminen voi vähentää matkatavaratilaa ja lisätä matka-aikaa.

NOUTO LENTOASEMILTA

– Nouda matkatavarasi matkatavara-aulasta ja ole valmiina siirtymään ulos ennen kyydin pyytämistä.
– Joillain lentoasemilla on erilliset odotustilat Uber-matkustajille. Sovellus ilmoittaa tällaisista paikoista, jos niille siirtymistä edellytetään lentoasemalla.
– Kun kyytipyyntö on hyväksytty, sovellus voi kehottaa valitsemaan terminaalin ja oven, jossa kuljettaja tapaa sinut. Kuljettaja voi soittaa sinulle sijainnin vahvistamiseksi.