Useamman kuin yhden ajoneuvon pyytäminen

Matkustajatiliä käyttämällä voit pyytää yhden Uber-ajoneuvon kerrallaan. Voit pyytää toisen ajoneuvon välittömästi meneillään olevan matkan päätyttyä.

Uber tarjoaa useissa kaupungeissa suurempia ajoneuvovaihtoehtoja, kuten uberXL ja UberSUV. Näihin ajoneuvovaihtoehtoihin mahtuu vähintään 6 matkustajaa. Jos pyydät kyytiä suurelle ryhmälle, kannattaa ottaa yhteyttä kyytipyyntösi hyväksyneeseen kuljettajaan. Varmista, että ajoneuvossa on tarpeeksi istuimia ja turvavöitä kaikille.

Jos ryhmäsi on liian suuri yhteen ajoneuvoon, muut voivat käyttää omia Uber-tilejään ja pyytää lisää ajoneuvoja.

Matkustaminen suuressa ryhmässä antaa hyvän tilaisuuden kutsua kavereita sovelluksen avulla luomaan oma Uber-tili. Aloita valitsemalla valikosta ILMAISET KYYDIT. Kun kutsut ystäviä tekemään ensimmäisen matkansa, saat suosittelupalkkion.